Heissan, olet sitten löytänyt tiesi netin ihmemaan kautta Louhiturkit - improsarjakuvan sivuille! Sivut ovat luultavasti väliaikaiset, yritän löytää henkilön joka osaisi auttaa minua kotisivuasian suhteen siis.

-----

Louhiturkeissa on kyse lohikäärmeistä, jotka joutuvat pakenemaan Uhkaa, jota he eivät itsekkään tunne. Lohikäärmeiden ainoa mahdollisuus on muuntautua uuteen muotoon vanhan taikakiven avulla, ja näin ehkä Uhka ei heitä enää tunnista. Suomusiivet muuttuvat taikakiven avulla ketuiksi, mutta muutos ei ole täydellinen. Uudessa muodossaan oleville lohikäärmeille jää piirteitä heidän entisestä muodostaan. Joukkio nimittää itseään louhiturkeiksi, vaikkapa käyttävät nimeä käyttävät vain keskenään. Koska lohikäärmeet ovat muille eläimille vastenmielisiä, aletaan sankareitamme vainota, kun vielä Uhka heidän perässään myös hiippailee. Louhiturkit koettavat löytää keinoa millä muuttua kokonaan ketuiksi, lohikäärmeenä olo olisi ehkä hieman liian riskialtista. Löytävätkö lohikäärmeketut taikakiven korvikkeen, vai joutuvat Uhkan tai muiden eläinten kynsiin? Sen päättävät piirtäjät!

-----

 

PÄIVITYS
23.10.2012 - Anteeksi taas kesto, on ollut kiireitä. Zhroomista ei ole kuulunut mitään, joten vuoro siirtyy Randsalle. Hänen vuoronsa kestää 23.10 - 01.11.2012.

6.10.2012 - Ginezu skippasi, joten vuoro siirtyy Zhroomille. Hänen  vuoronsa kestää 6.10.2012 - 15.10.2012.

15.09.2012 - Chani skippasi koulukiireiden takia, vuoro siirtyy siis Ginezulle. Hänen vuoronsa kestää 15.09. - 24.09.2012.

20.04.2012 - Kaikille kiitoksia kun osansa ovat tähän asti hoitaneet. Tiedustelen vielä, käykö jonkinmoinen väkivalta ja hieman raju kielenkäyttö, koska luulen että tätä on odotettavissa louhiturkkien matkalla? Tietenkään ei mennä liiallisuuksiin, vaan ihan sopivassa määrin. Vieraskirjassa voitte ilmoittaa mielipiteenne ;)

~ Takapiru Sirita